Neus Arqués

null

Neus Arqués és escriptora i empresària.

Diplomada en Traducció i Interpretació, llicenciada en Ciències Polítiques i màster en Afers Internacionals per la Johns Hopkins University, Neus s’ha especialitzat en Màrqueting de Continguts digitals. Actualment investiga els factors de visibilitat dels llibres electrònics (ebooks).

En la seva “vida anterior” Neus va dirigir l’equip de traductors de la candidatura de Barcelona als JJOO’92. Posteriorment, va desenvolupar la seva trajectoria professional a la Universitat Autònoma de Barcelona, l’Agencia Española de Cooperación Internacional (Ministeri d’Afers Exteriors) i a la Cambra de Comerç de Barcelona, on va endegar el programa de cooperació tècnica amb el Banc Mundial.

L’any 2000 va fundar Manfatta,  empresa de Màrqueting digital. El 2004 Manfatta va ser inclosa en la llista de les 500 agències més innovadores del món. L’any 2005 Neus va ser finalista al Premi a la Dona Emprenedora, que atorga l’Ajuntament de Barcelona.
És autora de manuals de Màrqueting i novel.les.

Viu a Barcelona i a www.neusarques.com.

Publicacions:
Manuals
Marketing para escritoresCómo publicar, promocionar y vender tu libro  (Alba, 2009).
Visibilidad. Cómo gestionar tu reputación en Internet  (Gestión 2000, 2009. Coautora).
Y tú, ¿qué marca eres? Doce ideas clave para gestionar tu reputación personal  (Alienta, 2007)
Aprender comunicación digital  (Paidós, 2006)
Ficció
Todo tiene un precio (Alienta / Planeta, Abril 2010). Premio Nacional ALARES 2010 a la Conciliación de la Vida Laboral, Familiar y Personal
Una mujer como tú (Martínez Roca, 2009)
Un hombre de pago (Umbriel, 2006).

Anuncis